Viktorija Bekam prvi put progovorila o Dejvidovoj aferi: Tada sam bila najnesrećnija

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 10:03

Viktorija Bekam prvi put progovorila o Dejvidovoj aferi: "Tada sam bila najnesrećnija"

I Dejvid Bekam jako je loše podneo period dok je igrao za Real Madrid.

Juče je održana premijera novog Netfliksovog dokumentarca – "Bekam", o slavnoj fudbalskoj zvezdi Dejvidu Bekamu. Njegova supruga, modna dizajnerka Viktorija Bekam u filmu je progovorila o najtežem i najbolnijem periodu u životu, a reč je o vremenu kada je Dejvid igrao u Španiji, tokom 2003. godine.

Tada su u medije dospeli i navodi o njegovoj navodnoj prevari, koju su Bekamovi uvek poricali. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, sada su otvoreno progovorili o borbi za spas svoje veze.

Viktorija je u dokumentarcu emotivno rekla:

“Bio je to najteži period jer se osećalo kao da je svet protiv nas. Evo u čemu je stvar – bili smo jedno protiv drugog, ako ću biti potpuno iskrena. Znate, sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih ostalih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Međutim, kad smo bili u Španiji, nije se baš činilo da imamo jedno drugo", rekla je Viktorija. Dodala je:

“I to je tužno. Ne mogu ni da vam opišem koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene. Bila je to noćna mora. Bio je to apsolutni cirkus, a svi vole kad cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako nisi u njemu.”

Upitana da li je zamerila suprugu, bivša spajsica je odgovorila:

"Ako ću biti potpuno iskrena, jesam. Tada sam bila nesrećnija nego ikada, u celom životu."

Dodala je i da je potisnula traumu kako bi podržala svog supruga u njegovoj karijeri:

"Nije da sam se osećala izgubljeno, jer sam uvek vodila računa o fokusu koji mu je trebao."

Iako nije spomenuto ime devojke sa kojom je Dejvid imao navodnu aferu, u filmu su prikazani naslovi koji su se tada širili medijima, pa čak i onaj – "Seks sa Bekamom".

“Bilo je nekih strašnih priča s kojima je bilo teško nositi se. Bio je to prvi put da smo ja i Viktorija bili pod takvim pritiskom u našem braku", rekao je fudbaler.

Na pitanje reditelja Fišera Stivensa kako je par preživeo, Dejvid je rekao:

"Svaki put kad smo se probudili osećali smo, znate, da postoji nešto drugo... Oboje smo u tom trenutku osećali da ne gubimo jedno drugo, ali se utapamo. Na kraju, to je naš privatni život. Bilo je dana kada sam razmišljao kako ću ići na posao, kako ću otići na taj teren za trening i izgledati kao da je sve u redu'. Osećao sam se fizički bolesno svaki dan kad sam otvorio oči. Kako ću to učiniti? Kako ću se nositi sa nedaćama?”

Dejvid je priznao da mu je bilo teško da se prilagodi španskom načinu života nakon što je napustio klub iz svog detinjstva – Mančester junajted – i navodi Viktorijin boravak u Londonu na početku njegovog preseljenja kao faktor njegove usamljenosti. Tu je sve počelo, kaže.

Modna dizajnerka se takođe prisetila i porođaja s trećim sinom Kruzom 2005. godine, dok Dejvida nije bilo tamo jer je imao foto-sešn za slavne osobe.

"Ozbiljno?! Pa, samo što ne puknem"

Isečak iz novina blesnuo je tada s fotografijom Dejvida s glamuroznim pevačicama Dženifer Lopez i Bijonse.

“Pomislila sam, 'Ozbiljno, samo što ne puknem, boli me sve, a ti kao da se ja odmaram. Zezaš me, je l' tako?! Imaš vražju fotografiju s Dženifer Lopez, koja je predivna i ne namerava da ima dete. Dakle, imala sam carski rez i sećam se kako sam ležala tamo, ne osećam se baš najlepše, niti dobro, recimo to tako, i sećam se da mi je neko pokazao naslovnu stranicu novina na kojoj je bila prelepa slika Dejvida između Dženifer Lopez i Bijonse, a naslov je bio 'Šta bi rekla Poš?' Da ti kažem šta bi Poš rekla. Poš je bila od****n", rekla je ljutito Viktorija.

Mnoštvo zvezda pridružilo se Bekamovima na premijeri, uključujući TV voditelja Džejmsa Kordena, sportskog voditelja Aleksa Skota i urednicu američkog Voga Anu Vintur.

U dokumentarcu Dejvid je hvalio svoju ženu jer je podnela njegovu sebičnost u karijeri, što je uključivalo i prelazak u LA Galaksi 2007.

"LA je poput rehabilitacionog centra"

Viktorija je kazala da joj se sviđa vreme u Los Anđelesu, dok je Bekam priznao da se mučio da se nosi sa standardom fudbala MLS-a.

Viktorija se nasmešila i izjavila:

“Oslobodila sam se bola. Neko mi je jednom rekao da je Los Anđeles poput rehabilitacije za poznate ljude – zato uvek vidimo ljude kako Malibuom hodaju u Ugg čizmama i trenerci! Verovatno nisam shvatala dok nisam započela ovu, da je nazovemo, 'terapiju', osećam se smireno s mnogo toga što je možda u našoj prvoj sesiji (intervjua s Netfliksom) još uvek bilo puno prigušenog besa, frustracija... Sada to razumem.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.