Viktorija Bekam priznala da je pevala na plejbek: Moj mikrofon je uvek bio isključen

Izvor: B92, 06.Maj.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam priznala da je pevala na plejbek: "Moj mikrofon je uvek bio isključen"

Na proslavi stogodišnjice magazina Vog pojavila se i modna dizajnerka Viktorija Bekam koja je čak tri puta krasila naslovnicu ovog magazina.

Na ovom svečanom događaju Viktorija je bila vidno dobro raspoložena pa je održala nezaboravan govor u kojem je priznala jedan detalj vezan za njenu pređašnju karijeru pevačice u najpoznatijem ženkom bendu na svetu "Spice Girls“.

Kako prenosi portal "The Sun“ Viktorija se požalila: "Isključivali su mi mikrofon i puštali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoga drugog da peva, a sada je napokon moj mikrofon uključen“.

Bekamova je priznala kako je uvek bila rezervisanija od ostalih članica bend, ali to nije uticalo da postane jedna od najuticajnijih dama kako u Britaniji tako i u svetu mode.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Viktorija Bekam priznala ono što je dugo mučilo: Moj mikrofon je uvek bio isključen...

Izvor: Story, 06.Maj.2016

Na proslavi stogodišnjice magazina Vog pojavila se i modna dizajnerka Viktorija Bekam koja je čak tri puta krasila naslovnicu ovog magazina..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.