Viktor Savić: Bitan mi je novac kad biram uloge

Izvor: B92, 31.Okt.2021, 19:11

Viktor Savić: "Bitan mi je novac kad biram uloge"

Glumac Viktor Savić kaže da mu su podjednako važni i scenario i honorar kada prihvata projekte, pa ističe da mu je drago što se dosta snima, jer će tako veliki broj njegovih kolega biti angažovan.

Za glumca Viktora Savića ova godina je bila plodonosna. Uprkos koronavirusu, glumac radi na nekoliko projekata. Ovih dana uspešno balansira između pozorišta i snimanja serija i filmova, a kako kaže, pažljivo bira uloge.

"Najbitniji su mi scenario i partneri, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kraju i novac. Honorar je poslednja tačka na mom spisku, ali svakako prvo idu ove stavke koje sam pomenuo na početku", kaže Viktor za "Blic".

Prema rečima Savića, pozitivno gleda na hiperprodkciju u Srbiji.

"Postoji gomila mojih kolega kojima je ovaj posao jedini izvor prihoda. Ne bih komentarisao da li kvalitet može da se održi u sve većem broju serija i filmova, ali najbitnije je da kolege od ovoga posla zarađuju. Ukoliko je dobar scenario, kvalitet će sam po sebi doći sa ljudima koji imaju dara. Bitno je da ima posla za sve moje kolege", navodi glumac.

On napominje da je njegovim mlađim kolegama teško da dođu u prvi plan i zauzmu svoje mesto pred kamerama.

"Teško je uvek na početku. Sve to zahteva posebnu sreću i socijalnu inteligenciju kao i za svaki drugi posao. Bitno je u sve zakoračiti hrabro i pre svega je potrebno da se veruje u to", rekao je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.