Vice: Domaći didžejevi o najbizarnijim situacijama sa ženama

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vice: Domaći didžejevi o najbizarnijim situacijama sa ženama

U svetu klabinga centralna ličnost je najčešće ON. Za miksetom deluje poput medijuma između publike i apstraktnog sveta stvarajući drugu dimenziju u koju ulazimo nesvesno sa prvim bitovima „one stvari" koja nas uradi bolje od bilo čega drugog na žurci.

U zavisnosti od muzičke percepcije, biramo svog gurua koji će nas te noći oko dvojke ili trojke dovesti do ekstaze. Neke i doslovno. Znam mnoge devojke koje su godine ostavile po klubovima ložeći se na baju za miksetom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji joj se javi u prolazu ili je eventualno stavi na spisak. Nju kao i desetine drugih. A, to je svakako deo njihovog posla. Posao didžeja ne samo u Srbiji, nego bilo gde u svetu je jebeno težak. Pogotovo kada su u pitanju žene koje mogu da budu i prilično zajebani igrači. A dešavalo se od samog početka novog talasa koji je u Srbiju došao početkom devedesetih. Pitala sam beogradske didžejeve koje su to najbizarnije situacije koje su imali sa ženama i zašto se one lože na njih?

Nastavak teksta pročitajte na vice.com/rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.