Vetrenjače Bogova, Sidni Šeldon

Izvor: Domino Magazin, 08.Sep.2011, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetrenjače Bogova, Sidni Šeldon

Zanosna i uspešna naučnica, koja je iznenada postala ambasador u zemlji iza gvozdene zavese, hoda tankom ivicom sukoba između Istoka i Zapada

Zanosna i uspešna naučnica, koja je iznenada postala ambasador u zemlji iza gvozdene zavese, hoda tankom ivicom sukoba između Istoka i Zapada. Uspeće da značajno promeni kretanje svetskih događaja – ukoliko bude preživela. Meri Ešli postala je glavna meta najmisterioznijeg i najtraženijeg plaćenog ubice na svetu, neočekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << se našavši u košmarnom kovitlacu špijunaže, otmice i zločina. Sada joj još samo dva čoveka – moćna i tajanstvena – mogu pomoći. A jedan od njih želi da je ubije…

Ovu knjigu, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu. Da biste dobili knjigu potrebno je da pošaljete mejl na knjige@dominomagazin.com.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.