Veliko iznenađenje u Areni: Nakon prve pesme Dragana zanemela, za humani gest dobila poseban poklon

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 14:56

Veliko iznenađenje u Areni: Nakon prve pesme Dragana zanemela, za humani gest dobila poseban poklon

Nakon prve pesme “Do poslednjeg daha” u Areni je usledilo veliko iznenađenje za sve prisutne a najviše za Draganu koja ništa nije znala.

Na bini se pojavio Aleksandar Njegovan, koga Dragana zove mlađim bratom i uručio joj na poklon ikonu kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, čiji je Dragana veliki prijatelj.

Krajem januara na velikoj pres konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dragana je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe kao i sav prihod od sponzora što ovu turneju čini najvećom turnejom humanosti u istoriji naših prostora.

Ova organizacija do sada je pomogla više od 3.300 porodica sa više od 15.500 dece i važi za najtransparentniju humanitarnu oganizaciju što je Dragani bilo posebno važno.

Zahvaljujući podršci kompanije “VODAVODA”, koncert je, osim neverovatnog muzičkog spektakla, postao pozornica izražavanja humanosti i solidarnosti. Podsetimo, “VODAVODA” je prva kompanija koja se priključila turneji humanosti “Do poslednjeg daha” te će, zahvaljujući njima, jedna porodica dobiti novi dom! Izgradnja nove kuće predstavlja ne samo materijalnu podršku, već i simbol nade - ova kuća će biti temelj na kojem će se graditi novi život, ispunjen srećom, ljubavlju i nadom – to je prilika za novi početak, mesto gde će porodica pronaći sigurnost i srećniji život.

Posetioci koncerta su igrali i pevali na sav glas i uživali u svakoj noti a uz to su imali priliku da se osveže uz specijalno dizajnirane flašice VODAVODE, sa logotipom naše organizacije i brenda turneje humanosti “Do poslednjeg daha”.

Prodaja vode na koncertu nije samo bila način da se posetioci osveže, već i prilika da se uključe u humanitarnu akciju. Pod sloganom “Jedna vodica-jedna ciglica”, uz svaku kupljenu flašicu VODAVODE, posetioci koncerta dali su svoj doprinos i pokazali humanost na delu, a prihod će biti upućen našoj organizaciji. Osećaj zajedništva i humanosti obeležio je svaki trenutak koncerta, što je doprinelo pozitivnoj atmosferi i nezaboravnom doživljaju!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.