Velika novogodišnja žurka: Riblja čorba zabavljaće nas u najluđoj noći

Izvor: B92, 19.Dec.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika novogodišnja žurka: Riblja čorba zabavljaće nas u najluđoj noći

Tokom novogodišnjih praznika, poznata grupa nastupa na centralnom gradskom Trgu.

Na centralnom gradskom Trgu kod Krsta biće organizovan bogat muzički i zabavni program, a Kragujevčani će u Novu 2020. godinu ući uz koncert "Riblje čorbe" i tradicionalni vatromet, saopšteno je danas.

Kako je objavljeno na sajtu Grada Kragujevca, grupa "Riblja čorba" nastupiće na Trgu kod Krsta 31. decembra u 23 sata, a tom koncertu će prethoditi "novogodišnje zagrejavanje" uz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupu "Epilog" iz Kragujevca.

Izvodjač koji će nastupiti na trgu u centru grada 1. januara je Sara Jo od 21 čas, dok će od 23 sata početi koncert Dejana Petrovića i Big benda. Za doček pravoslavne Nove godine 13. januara najavljen je nastup "Nevernih beba" i vatromet u ponoć.

U okviru novogodišnjih sadržaja biće organizovano i više manifestacija za najmladje medju kojima je doček Dečje nove godine od 11 do 15 časova u pešačkoj zoni. Najavljeno je i održavanje humanitarne akcije NURDOR-a "Malim herojima s ljubavlju" u ponedeljak, 30. decembra.

Organizatori novogodišnjeg programa u Kragujevcu su Grad Kragujevac, Muzički centar i Gradska turistička organizacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.