Većina vesti je smeće: Britni Spirs svima zapušila usta

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 09:03

"Većina vesti je smeće": Britni Spirs svima zapušila usta

Nakon što se u američkim medijima pojavila vest da Britni Spirs traži tekstopisce za deseti studijski album, ona je to oštro demantovala.

Pop diva je rekla da nikada nikada neće biti deo muzičke industrije i da mediji veoma često šire lažne vesti koje je nazvala "smećem".

"Samo da budemo jasni, većina vesti je smeće! Nastavljaju da tvrde da se obraćam nasumičnim ljudima za novi album. Nikada se neću vratiti u muzičku industriju!", napisala je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu.

Neki izvori su sugerisali da su Džulija Majkls i Čarli XCX pozvane kao saradnice, međutim Spirsova je dodala da piše muziku samo iz zabave i otkrila da je napisala više od 20 pesama za druge tokom poslednje dve godine.

"Ja sam "ghostwriter" i iskreno uživam u tome!", dodala je pevačica.

U avgustu 2022. godine, Spirsova je objavila svoju prvu novu pesmu nakon što je oslobođena starateljstva njenog oca, koji je kontrolisalo gotovo svaki aspekt njenog života. Duet sa Eltonom Johnom pod nazivom "Hold Me Closer" označio je Britnin povratak u muziku nakon šestogodišnje pauze, ali očigledno nije želela da nastavi u tom smeru, već da muziku kao performer ostavi u prošlosti, piše BBC.

Prošle godine je objavila knjigu pod nazivom "The Woman in Me" u kojoj je detaljno opisala život "u zatočeništvu" i otkrila mnogo interesantnih detalja iz svog života. Tada je nagovestila da se više neće baviti muzikom.

"Napredovanje u mojoj muzičkoj karijeri trenutno nije moj fokus. Vreme je da ne budem ono što drugi žele; vreme je da zaista pronađem sebe.", napisala je Britni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.