Večeras na TV Prva: Top 16 takmičara konačno ulaze u MasterChef kuhinju

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 11:17

Večeras na TV Prva: Top 16 takmičara konačno ulaze u MasterChef kuhinju

Trka za pobednika MasterChef Srbija nastavlja se večeras u 21:00 na TV Prva, a top 16 takmičara boriće se za 50.000 evra.

Četrdeset takmičara kuvalo je kako bi zaslužilo mesto u MasterChefu, a samo njih 16 našlo se među najboljima.

Visoke kriterijume sudija i velikih kulinarskih stručnjaka Filipa Branka i Nenada, uspeli su da zadovolje: Anamaria Babičković, Bogdan Stanojević, Vesna Radovanović, Gordana Stanković, Ivana Ćorović, Ivana Ostojić Kikana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Martin Osmanović, Milana Bogdanović, Milica Krstić, Nemanja Alempijević, Nenad Lukjanović, Ognjen Živković, Silvana Hadžić, Slavica Arsić, Tanja Simić, Teodora Adžamović.

U novoj epizodi takmičari će kuvati zadata jela, a ne ona u kojima su najbolji! Sigurni smo da će biti još iznenađenja za takmičare, pa zato budite uz Prvu večeras u 21.00!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.