Vatrenim plesom je zapalila evrovizijsku scenu, a sada je odlučila i društvene mreže FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:48

Vatrenim plesom je zapalila evrovizijsku scenu, a sada je odlučila i društvene mreže FOTO

Ovogodišnja predstavnica Izraela na Evrosongu Noa Kirel nezvanično je proglašena za najlepšu predstavnicu ovog muzičkog takmičenja.

Iako je zauzela treće mesto, Noa je osvojila simpatije vernih pratilaca Evrosonga. Njeno vreme slave tek dolazi, a o tome svedoči i profil na Instagramu koji je prikupio zavidan broj Kirelinih obožavalaca.

S tim u vezi, izraelska pevačica je nedavno objavila atraktivnu fotografiju u bikiniju, kako bi obeležila početak leta. Vitko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telo bilo je u prvom planu, ali i prirodna lepota.

Podsetimo, Noa Kirel (22) je popularna glumica, pevačica i sudija u emisiji "Israel‘s Got Talent" u Izraelu. Rođena je u malom mestu Ra’anana u centralnom delu Izraela i čini se da je odmalena bila predodređena da bude zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Devojka bivšeg fudbalera Barselone rešila se viška bikinija, pa pokazala dosta toga FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2023

Fudbaler Mark Bartra, koji je pre nekoliko godina branio boje Barselone, trenutno igra u Turskoj. Njegova karijera je u blagom padu, ali na privatnom planu cvetaju ruže...Mark je u vezi sa lepom influenserkom Džesikom Gojkoečeom, a paparaci su ih nedavno uhvatili tokom odmora na Sardiniji...Pažnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.