Vanda Nara podelila iskustva iz kreveta: Morala sam da pijem tablete posle tog odnosa

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 21:46

Vanda Nara podelila iskustva iz kreveta: "Morala sam da pijem tablete posle tog odnosa"

Vanda Nara važi za jednu od najpoznatijih žena u svetu fudbala i često pratioce na Instagramu obraduje nekom provokativnom objavom.

Ona se takođe ne libi da kaže sve što joj se nalazi na jeziku, a vrlo često govori i o detaljima iz privatnog života, pa ponekad i pređe granicu.

Atraktivna plavuša bila je raspoložena za razgovor tokom podkasta njene sestre Zaire, te je bez dlake na jeziku govorila o detaljima iz spavaće sobe i opisivala prvu noć sa Maurom Ikardijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Taj krevet u njegovoj sobi mora da je koristilo najmanje 200 žena, ali posle mene je bio totalno uništen. Dušek mu više nije bio potreban. Sećam se bola koji sam osećala dan kasnije, jer nisam navikla da dajem sve od sebe", rekla je Vanda i šokirala brojne muškarce.

Koristila je Vanda i lekove nakon odnosa.

"Sećam se, pila sam ibuprofen na svaka četiri sata. Mislim da se ne bi dogodilo sve što se dogodilo između nas, da ta noć nije uspela", rekla je Vanda iznenadivši sve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.