Van Dam: Seks sa Kajli Minog je bio divan

Izvor: B92, 12.Avg.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Dam: Seks sa Kajli Minog je bio divan

Glumac Žan Klod Van Dam priznao je da je imao aferu s pevačicom Kajli Minog, rekavši da bi bio nenormalan da je propustio tu priliku.

Zvezda akcionih filmova trenutno promoviše film ''Plaćenici 2'' (The Expendables 2) u kome igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom i Brusom Vilisom.

Ovaj 51.godišnji glumac rekao je za britanski ''Gardijan'' da su on i Minog imali aferu na Tajlandu 1994. godine tokom snimanja filma ''Street Fighter'' (Ulični borac).
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
''Da. Ok. Da,da,da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi'', priznao je Van Dam nakon insistiranja novinara.

''Bio bih nenormalan da nisam imao aferu, ona je tako divna i bila je svaki dan ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna. Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama'', rekao je glumac.

Van Dam je sa velikim entuzijazmom pričao o borbi sa Staloneom u ''Plaćenicima 2''.

'Fanovi žele da vide kako se Muhamed Ali bori sa Frejzerom prsa u prsa'', rekao je on. ''Tako da sam rekao Staloneu da smo mi dva gladijatora i mislim da će se gledaocima svideti''.

''Plaćenici 2'' se očekuju na bioskopskim platnima od 16. avgusta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.