Izvor: B92, 04.Jan.2024, 18:33

Valentina u prazničnom periodu zaradi malo bogatstvo: Ovoj domini muškarci daju hiljade evra FOTO

Valentina, poznata kao Mistress Valentina, otkriva svoj nekonvencionalni pristup industriji za odrasle, fokusiran na razaranje veza zarad finansijske dobrobitii.

Valentina je iskusna profesionalna domina koja ostvaruje značajne prihode virtuelnim zavođenjem i pružanjem zadovoljstva muškarcima, često uz naplatu za zaključavanje njihovih polnih organa u kaveze. Ova dama tvrdi da mesečno zarađuje oko 8.000 evra, a tokom praznične sezone, posebno u decembru, ta cifra se često >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udvostručuje.

Valentina s oduševljenjem priznaje da je najpopularnija aktivnost koju je pronašla tokom praznika rušenje veza i brakova. Kako bi zadovoljila fetiš svojih klijenata, ona igra ulogu razaračice veza, insistirajući da je ovakva sklonost najizraženija upravo tokom praznika. Za Valentinu, praznično razaranje veza predstavlja izvor značajnih prihoda, a ona planira raditi čak i na Božić jer smatra da je to "dobra prilika" da "iscedi" muškarce od suvišnog novca kako bi zadovoljila svoje potrebe.

Ova domino dama tvrdi da može zaraditi i do 16.000 evra mesečno tokom praznične sezone, koristeći svoje šarmantne veštine da iskoristi praznično uzbuđenje muškaraca. Valentina ne pokazuje rezerve u vezi svoje profesije i priznaje da snima video zapise o prazničnom rušenju veza, ali ističe da nikada ne bi direktno razgovarala sa partnerom klijenta ili ženom/devojkom koja bi bila meta rušenja veze. Ona tretira svoj posao s najvećom diskrecijom, piše Dejli Star.

Valentina je svesna da mnogi mogu osuditi njen posao, ali ona ga vidi kao način da zadovolji svoje potrebe i pruži specifične usluge svojim klijentima. Ona ističe da ih tretira s poštovanjem i da održava visok nivo diskrecije u vezi sa njihovim privatnim životima. Za nju, ovo je posao kao i svaki drugi, s ciljem ostvarivanja prihoda i zadovoljavanja potreba klijenata.

Uprkos kontroverznosti njenog posla, Valentina je odlučna u tome da iskoristi praznično raspoloženje muškaraca kako bi postigla značajne prihode. S obzirom na svoju veštinu i prilagodljivost, ova domino dama je pronašla svoj jedinstveni put u svetu zabave za odrasle tokom praznične sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.