VRIŠTAĆE TVOJE IME: Pruži mu najbolje oralno zadovoljstvo ikada

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jun.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRIŠTAĆE TVOJE IME: Pruži mu najbolje oralno zadovoljstvo ikada

Oralni seks je raj za muškarce. Ako je žena spretna, njihovom uzbuđenju nema kraja. Ovako ćete ga pridobiti zauvek.

Da biste postigle pravo raspoloženje, milujte mu unutrašnju stranu penisa nežno prstima i pre nego što skine pantalone. Da mu pokažete šta imate na umu...

Gledajte ga pravo u oči dok se polako spuštate tamo dole. Nabacite zavodnički pogled i pokažite mu da su on i "njegov momak" jedino što vas zanima.... za sada.

Vodite računa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da je dobro podmazan. Ako nemate dovoljno pljuvačke u ustima, koristite neko ulje

Ubacite u usta kockicu leda i topao čaj neizmenično pre nego što se bacite na posao, pa vam pljuvačke neće nedostajatti.

Pokušajte da zadržite dah da bude vreo i polako duvajte u vrh njegovov penisa. Nalet toplog vazduha će kod njega izazvati neverovatne senzacije.

Jako je važna nežnost, ovaj "posao" je mnogo više od "gore- dole" varijante.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.