VREME JE DA POJAČAŠ VOLUMEN: 4 razloga zašto je glasniji seks ODLIČNA ideja

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE DA POJAČAŠ VOLUMEN: 4 razloga zašto je glasniji seks ODLIČNA ideja

Malo više “ah, uh, to”… Još malo bezobraznih reči… A sad malo pojačajte volume… Kladimo se da niste ni svesni koliko dobrog vam može doneti glasniji seks.

1. Bolja komunikacija s partnerom

Nije zabavno zaustaviti radnju, kako bi objasnila partneru da nisi luda za onim šta i kako radi. Alo, upravo malo glasnija signalizacija pomoći će ti da mu bez prekidanja pokažeš šta te najviše pali.

2. Lakše disanje

Kako otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Women's Health, glasniji zvukovi tokom seksa mogu da ti olakšaju disanje, što je jako važno i za opuštanje i za uzbuđenje.

3. Pomaže njegovom orgazmu

Jedno zanimljivo istraživanje objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behavior otkrilo je kako žene najveću buku prave neposredno pre i za vreme partnerovog orgazma.

4. To je napaljujuće

Drugim rečima, glasniji seks je jednostavan, besplatan i pouzdan način da nekoga (dodatno) napališ. Takođe, on može da donese jedno novo uzbuđenje i promenu u vaš seksualni život.

Izvor: Index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.