VIDEO: Postala mama i baka u roku od pola sata

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Postala mama i baka u roku od pola sata

Anđela Patram je za samo pola sata dobila dete, ali i postala baka, budući da se njena starija ćerka porodila u istoj bolnici.

Tetka i sestrić su više blizanci, a ova neuobičajena situacija odigrala se u bolnici u Tampi na Floridi. Majka i njena najstarija ćerka porodile su se na istom mestu, istog dana i u periodu od 34 minuta.

Tridesetsedmogodišnja Anđela i njena dvadesetogodišnja ćerka Teraniša znale su da su im termini u razmaku od dve nedelje, ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ni slutile da će se poroditi istog dana. "Već 29 godina sam u poslu. Video sam sigurno 14 hiljada porođaja, ali nikada nisam video da su se majka i ćerka porodile isti dan. Posebno ne u roku od sat vremena", kaže dr Atef Zakhari.

Tako je malena Rajna Simon Patram rođena 34 minuta pre svog sestrića Džerija Mičauda, a baka Patram je peti put postala majka. Baka, mama, tetka i sestrić se osećju odlično, a porodica trenutno uživa u ovoj srećnoj slučajnosti.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.