VIDEO: Buldog postavio Ginisov rekord

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Buldog postavio Ginisov rekord

Buldog na skejtbordu postavio je novi Ginisov rekord, tako što je skejtom prošao kroz najduži tunel napravljen od ljudi u raskoraku.

Snimak je nastao u Limi, glavnom gradu Perua, tokom obeležavanja Dana Ginisovih svetskih rekorda. Snimak prikazuje buldoga Ota u njegovom nastojanju da obori Ginisov rekord.

Prošavši kroz tunel koji je obrazovalo 30 ljudi, on je oborio svetski rekord u ovoj oblasti, a time se našao i u Ginisovoj knjizi rekorda. Četvorogodišnji pas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pokazao svoju veštinu u vožnju skejta, jer je prebacivao sopstvenu težinu sa ciljem da ga usmeri kroz tunel, kako ne bi udario ni u čiju nogu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.