VICE na TV B92: Bobi Marjanović i najteže planinske ekspedicije

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VICE na TV B92: Bobi Marjanović i najteže planinske ekspedicije

Emisija predstavlja kombinaciju dokumentarnih filmova domaće proizvodnje o najpopularnijim sportistima, fenomenima i događajima, aktuelnih intervjua sa poznatim ljudima iz sveta sporta, kao i stranih dokumentaraca o uličnom sportu i sportistima.

VICE SPORTS

Subota, 20. maj, 20:30

TV B92


Trajanje: 17 minut

Putujući Amerikom, VICE ekipa posetila je i Bobana Marjanovića u Detroitu. Galeb Nikačević u svom prvom sportskom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Bobijem razgovara o Detroitu, upoređuju život u Rusiji sa životom u Americi, a dotiču se i najtežih momenata iz Bobijeve karijere. Saznajte kako je bilo Bobiju da sa svojih 221cm igra protiv viših košarkaša od sebe.

Trajanje: 6 minuta

Džimi Čin je ostvario sve u svetu akcionih sportova dok je u ruci držao kameru. Od skijanja na Mont Everestu do penjanja na neke od najviših vrhova u svetu – on je svoju karijeru izgradio na ekspedicijama koje je dokumentovao kroz fotografije i video snimke. Njegova eksperiza u mnogim disciplinama mu je omogućila da zabaleži trenutke koje niko na svetu nije uspeo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.