VATRENA ZVEZDAŠICA: Senzualna Gabrijela Pejčev u novom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Mar.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENA ZVEZDAŠICA: Senzualna Gabrijela Pejčev u novom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Mlada Gabrijela Pejčev na svoj pevački talenat skrenula je pažnju javnosti izvođenjem pesama Svetlane Ražnjatović koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Njen raskošan talenat rezultat je dugogodišnjeg rada jer je Gabrijela u osnovnoj školi pevala u horu, a u gimnaziji je počela i aktivno da se bavi muzikom. A rezultati njenog truda nisu izostali.

Lepa i talentovana pevačica je u Sofiji studirala bugarski jezik i književnost, a tečno govori čak 5 jezika - srpski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bugarski, španski, ruski i engleski.

Za ovaj Telegraf editorijal Ana se odlučila za modne kreacije Milice Tričković. Naša poznata kreatorka na pretohdnom Serbia fashion week-u u novembru dobila je nagradu Milanske nedelje mode i u septembru će ucestvovati na ovoj prestiznoj modnoj manifestaciji.

"U toku su pripreme nove kolekcije koja će zadrzati pečvork kao osnovnu ideju i način izrade kolekcije, a planiram i da ubacim neke tradicionalne srpske motive u kombinaciji sa modernim i glamuroznim krojevima", priča Milica za Telegraf.

Anino uživanje je snimano u prelepom ambijentu luksuznog hotela "Queen's Astoria Design Hotel", za njen besprekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka Purity akademije, a izazovne fotografije snimila je Aleksandre Bogićević.

Više fotografija Gabrijele Pejčev pogledajte na sledećoj stranici

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.