Uživajte u onome što imate

Izvor: Prva.rs, 11.Jan.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u onome što imate

Bez obzira na to koliko puno ili malo imali, svaki dan se probudite sa zahvalnošću. Jer, tamo negde, neko se očajnički bori za ono što vi uzimate zdravo za gotovo. Ovo se naročito odnosi na period uoči Božića, praznika prožetog ljubavlju, koji se tradicionalno slavi u krugu porodice. Ako imate dobro zdravlje i drage ljude oko sebe, već možete za sebe da kažete da ste najsrećnija osoba na svetu! Jurnjava za novcem ili uspehom, ne donosi mir i ispunjenje.
Umesto da razmišljate >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << o onome što vam nedostaje, pokušajte da se setite svega što imate, a možda drugi nemaju. U životu su neminovni usponi i padovi, svaki nas uči određenoj lekciji. Ako neprestano mislite da zaslužujete bolje i više, onda nikada nećete naučiti da se razvijate kao ličnost i emocionalno sazrevate. Jer, tek kada prestanemo da trčimo za pogrešnim stvarima u životu, dajemo šansu dobrim stvarima da nas uhvate.
Izvor: zenskikutak
Pročitajte i: 
Zašto mladi izbegavaju ozbiljne veze i sve kasnije stupaju u brak

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.