Ušuškane u toploj raskoši: Marina i Darinka ispraćaju zimu u najlepšim bundama (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušuškane u toploj raskoši: Marina i Darinka ispraćaju zimu u najlepšim bundama (FOTO) (VIDEO)

Marina Ramičević i Darinka Vučeljić vam predstavljaju najomiljeniji ženski odevni predmet u Telegrafovom novom modnom editorijalu. Njihova lepota i bunde La Viva će vas očarati.

Obavijene krznom, Marina i Darinka blistaju u najnovijem Telegrafovom modnom editorijalu.

Marina Ramičević je rođena 1990. godine. Dugo se bavila modelingom, a 2011. godine je osvojila titulu Miss Interneta. Sada je posvećena poslu sa krznom koji obavlja modna kuća La Viva.

Darinka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vučeljić je profesonalni model. Svoju karijeru započela je u Milanskoj agenciji "Names". Radeći i boraveći u Milanu, Darinka je sarađivala sa prestižnim svetskim kreatorima. Modelingom se sada bavi iz hobija i ljubavi, jer je rešila da se posveti svom primarnom pozivu. Darinka je viši fizioterapeut specijalizovan za sportske povrede.

Foto: Aleksandra Bogićević

Krznene lepotice pored skupocenih bundi krase i unikatne i prestižne haljine Valentine Vidal, koja je već poznata u svetu. 

Za Marininu i Darinkinu blistavost se pobrinuo tim eksperata akademije "Purity". 

Foto: Aleksandra Bogićević

Ove prefinjene dame su pozirale pred objektivom profesionalnog fotografa Aleksandre Bogićević u predivnom ambijentu Garni hotela Side One Design.

Više prelepih fotografija možete pogledati na sledećoj strani.

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.