Uskoro fotografije nagog princa Vilijama?

Izvor: B92, 02.Okt.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro fotografije nagog princa Vilijama?

Britanska kraljevska porodica se još nije oporavila od fotografija na kojima je princeza Kejt Midlton u toplesu, a mediji već najavljuju nove fotografije koje bi mogle da izazovu još veći skandal - sa princom Vilijamom u "Adamovom kostimu".

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", nakon golišavih fotki mlađeg princa Harija i njegove snaje Kejt mogle bi da uslede slike sa nagim princom Vilijamom.

Prilikom snimanja supruge budućeg britanskog kralja, paparaci su sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dali oduška napravivši blizu 300 fotografija od kojih je dosad objavljeno 24.

Ono najgore, međutim, tek predstoji: fotografije drugog po redu prestolonaslednika britanske krune "ko od majke rođenog".

"Kraljevska porodica strahuje od objavljivanja tih fotografija, to bi za nju bila prava noćna mora", kaže Vilard Fokston, novinar "Telegrafa".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro i princ Vilijam ko od majke rođen

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012

Nakon golišavih fotki mlađeg princa Harija i njegove snaje Kejt mogle bi da uslede slike sa nagim princom Vilijamom..LONDON - Britanska kraljevska porodica se još nije oporavila od fotografija na kojima je princeza Kejt Midlton u toplesu, a mediji već najavljuju nove fotografije koje bi mogle da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.