Uređenje stana

Izvor: Domino Magazin, 02.Dec.2009, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređenje stana

Italijani nam pokazuju kako se oprema mali stan od 80 kvadrata

Italijanski studio Poliform poznat po svom modernom dizajnerskom nameštaju predstavlja ovaj projekat "My life in 80m" (Moj život u 80 kvadratnih metara), kojim želi da dokaže da može lepo da se živi i u stančiću od samo 80 kvadrata. Pa sigurno, ko bi želeo da živi u tolišnom stančiću kada postoje i stanovi od 200 kvadrata. Logično.

Inače, baš smo pre neki dan gledali ponudu stanova po Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << i situacija je otprilike takva da za stančić od 80 kvadrata u naseljima za koja nismo ni čuli treba da odvojite oko 150.000 evra. Moraćemo da pitamo Italijane da nemaju i projekat "Moj život u 25 kvadrata", napravljen za Balkan.

Pročitajte sve o temi UREĐENJE ENTERIJERA!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.