Uprkos optužbama za seksualno nasilje i dalje prodaje svoje snimke

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 14:47

Uprkos optužbama za seksualno nasilje i dalje prodaje svoje snimke

Nalog britanskog reditelja, glumca i pisca Noela Klarka i dalje nudi personalizovane snimke svojim obožavateljima za 48,75 funti uprkos navodima o nedoličnom ponašanju.

Zvezda "žestoko poriče" sve navode o lošem ponašanju i rekao je u izjavi da "traži stručnu pomoć". Trenutno je registrovan na sajtu "Cameo", na kom poznate ličnosti snimaju i šalju personalizovane poruke svojim obožavaocima uz novčanu naknadu.

U video-snimku na svom profilu, Noel kaže: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Zdravo, ja se zovem Noel Klark i uzbuđen sam što radim da snimke za vas. Ako želite da video od mene, za svoje prijatelje, porodicu ili voljene, samo mi javite šta želite i obaviću to što pre."

Snimao gole audicije, seksualno napastvovao: Noela Klarka optužuje 20 žena

Biografija njegovog profila glasi: " Otac troje dece, najproduktivnija crna britanska filmska zvezda u britanskom filmu. Glumim, pišem, usmeravam, produciram. Ostani na mojoj dobroj strani. "

Glumca "Viewpoint"-a čak 20 žena optužilo je za seksualno uznemiravanje i maltretiranje, u izveštaju koji je objavio "Gardijan".

U nedavnoj izjavi 45-godišnjak je rekao da će "tražiti stručnu pomoć" da bi se "edukovao".

"Žestoko poričem bilo kakvo seksualno nedolično ponašanje ili krivično delo", navodi se u njegovom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.