Upoznajte žene koje su osvojile naše košarkaše

Izvor: B92, 19.Sep.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte žene koje su osvojile naše košarkaše

Neki od popularnih srpskih košarkaša za kojima uzdišu žene svih uzrasta, već su u vezama, a pojedini i u braku.

Pogledajte ko su lepotice koje drže srca naših reprezentativaca.

Atraktivnu glumicu i voditeljku popularnog kviza "Zlatni krug", Sofiju Rajović, domaći mediji dovode u vezu sa kapitenom naše reprezentacije, Milošem Teodosićem. Iako ni košarkaš ni glumica nisu komentarisali ove navode, fotografija koju je Sofija objavila na svom Instagramu pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su u ovom slučaju čaršijske priče izgleda tačne. Na fotografiji su njih dvoje zajedno i izgledaju vrlo prisno, a kao haštag stoji "#mi" i to sa dva uzvičnika.

Popularni košarkaš u dugoj je vezi sa Beogradskom lepoticom Anjom Škuletić. Iako je u vezi sa jednim od najpoželjnijih sportista, Anja ne voli da se eksponira u javnosti, pa vše o njoj možete saznati samo ako je zapratite na Instagramu.

Nemanja Nedović takođe je zauzet. On je u vezi sa Ninom Miluinović, a pratioci na Instagramu često mogu videto njihove zajedničke fotografije, a moramo primetiti da su stvarno lep par.

Centar naše košarkaške reprezentacije, Miroslav Raduljica, uspeo je da osvoji srce jedne od najlepših srpskih odbojkašica, Stefane Veljković. Ipak, par voli da svoje privatne stvari zadrži daleko od budnog oka javnosti, pa ne vole previše da se eksponiraju i pričaju o svojoj vezi.

Nemanja Bjelica oženio se 2010. godine i time ražalostio gomile tinejdžerki koje su uzdisale za njim. Njegova supruga zove se Mirjana Piletić, a par ima četvorogodišnju ćerkicu Niku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Upoznajte devojke koje su osvojile srca naših košarkaša (foto)

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2015

Neki od popularnih srpskih košarkaša za kojima uzdišu žene svih uzrasta, već su u vezama, a pojedini i u braku...Pogledajte ko su lepotice koje drže srca naših reprezentativaca...Miloš Teodosić..Atraktivnu glumicu i voditeljku popularnog kviza “Zlatni krug”, Sofiju Rajović, domaći mediji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.