Upoznajte prijepoljskog Džejmija Olivera sa humanim namerama VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 16:50

Upoznajte prijepoljskog Džejmija Olivera sa humanim namerama VIDEO

Kada je kao dvanaestogodišnji dečak ulazio u kuhinju, ili sa drugarima u školi sakupljao novac, pa posle pravio kolače i sa njima ih delio, njegovi roditelji su mislili da je to prolazna faza i da će se njegova interesovanja promeniti.

Ali nije bilo tako. Sedamnaestogodišnji Bilal Dacić iz Prijepolja voli da gleda filmove, vozi bicikl, prirodu i knjige, ali je inspiraciju za svoje buduće zanimanje pronašao u kuhinji. Njegovi recepti stigli su i na najgledaniji kulinarski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV kanal 24 Kitchen. On je prijepoljski Džejmi Oliver.

Prvo je napravio mafine sa džemom, jednostavno jelo koje je njemu tada izgledalo neverovatno. Recept je objavio na Fejsbuku i na to je veoma ponosan.

Sada sanja o svom restoranu, ali ne bilo kakvom...

"Ima mnogo siromašnog naroda koji nemaju priliku da jedu i umiru od gladi, tako da bi taj restoran imao i koncept humanitarnog rada da im se pomogne", priča Dacić za Prvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.