Upoznaj Beograd iz tramvaja

Izvor: S media, 16.Mar.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznaj Beograd iz tramvaja

Turistička organizacija Beograda, zajedno sa Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd, osmislila je turu razgledanja grada tramvajem.

Na ovom putovanju turisti mogu da saznaju nešto više o istoriji, kulturi, tradiciji i velikim manifestacijama koje se održavaju u Beogradu.

Razgldanje traje 60 minuta, besplatno je, a mašruta izgleda ovako:

- polazak sa okretnice kod zoo vrta, ulica Tadeuša Košćuška, stajanje kod Kalemegdana, Pristanište, Karađorđeva >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ulica pored Železničke stanice, Nemanjina, Resavska, Bulevar kralja Aleksandra do Vukovog spomenika, Kraljice Marije, Džordža Vašingtona, Cara Dušana do Beka.

Beograd iz tramvaja uz vodiča je moguće videti petkom od 19 do 20 časova, kao i subotom od 15 do 16h, i od 16 do 17 ili od od 20 do 21 čas uz objašnjenja na engleskom jeziku.

Izvor: MONDO

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.