Uočila prednosti, pa dozvolila mužu da se viđa sa drugim ženama: Računi plaćeni, a i retko čistim

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 14:26

Uočila prednosti, pa dozvolila mužu da se viđa sa drugim ženama: "Računi plaćeni, a i retko čistim"

Jedna žena je rekla da sa zadovoljstvom dozvoljava svom mužu da izlazi sa drugim ženama jer to više koristi njenom načinu života nego kada su bili u tradicionalnom braku.

Terajući ga da izlazi na sastanke, ona uživa u svim pogodnostima samačkog života, a na kraju i dobija besplatno mesto da živi sa svim plaćenim računima i može da uzme slobodno veče od 'majčinskog posla' kad god poželi, prenosi Miror.

Objašnjavajući da par ima trogodišnje devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bliznakinje, njen muž se dugo zalagao za poliamorni brak, na šta je ona na kraju pristala iako nije bila zainteresovana da nađe novog muža. Majka je priznala da joj nije stalo da nađe nekog drugog, već samo uživa u pogodnostima da bude samohrana majka dok ima udoban život.

Anonimno je na Reditu podelila svoju jedinstvenu situaciju gde je napisala:

"U braku smo pet godina sa trogodišnjim devojčicama bliznakinjama. Posle devojaka, on se zalagao za poligamnu vezu, a ja sam u početku bila protiv toga. On je stalno pritiskao i na kraju sam rekla da. U početku, kada je bio napolju sa nekom drugom, ja bih plakala. Pričali smo i o razvodu neko vreme. Nakon što sam plakala i obrađivala sve u svojoj glavi, shvatila sam koliko sam to prebolela. Takođe sam shvatila da ukoliko ga ostavim, to bi me dovelo u užasan položaj i devojčice bi morale da žive ceo život seleći se svake druge nedelje. Onda, dok sam odlučivala šta da radim, uočila sam prednosti.

On inače radi puno radno vreme, a ja pola radnog vremena - predajem nekoliko jutarnjih časova joge. On dobija odlično osiguranje kroz svoj posao, odlično mesto za život, a ja jedva da plaćam račune", kaže ova žena i tvrdi da je većinu dana muž radio od kuće, ali ga je polako ubeđivala da ode u kancelariju nakon što se vraćala kući sa jutarnjih časova joge (oko 9 ujutro).

"Tada sam ga naterala da izlazi na više sastanaka i radila bih šta god želim sa bliznakinjama. Družimo se sa drugom decom i njihovim mamama, gledamo filmove, idemo u parkove i radimo šta god želimo. U ovom trenutku, on skoro nikad nije tu jer ide na više sastanaka, sa više žena. Ja biram šta želim da gledam svako veče nakon što devojke odu u krevet. Retko moram da čistim za njim jer nikad i nije tu. Uglavnom, svi moji računi su plaćeni. Dobijam besplatno mesto za život. Ako želim slobodno veče, samo kažem mužu da imam sastanak i on će se pobrinuti za devojke ili će ih odvesti svojim roditeljima. Obično nemam sastanke već idem u kupovinu, jedem sama negde, čitam knjigu u Starbaksu itd", rekla je.

Kaže i da je bila na nekoliko sastanaka, ali da joj se baš i ne ide.

"Naša veza je u suštini gotova, ali sada uživam u njenim pogodnostima", rekla je, a nakon što su mnogi pokazali zabrinutost za njen način života, ona je kasnije dodala u svoju objavu:

"Zaista cenim vašu brigu. Nisam siromašna niti švorc. Imam nešto nasleđa od očeve smrti i mogla bih da radim časove joge puno radno vreme, a ne da brinem o stanu ili tako nečemu. Trenutno mi se sviđa ovako jer neću morati da viđam svoje devojke svake druge nedelje. Neću morati da delim svoje stvari između dve kuće. Uvek stigne kući do 4 .30 ujutru. Takođe sam rekla i da postoji šansa da upoznam nekoga. Šansa da odlučim da završim sa mužem. Mislim, koja je razlika između odluke da se razvedem sada ili 5 godina kasnije, ili 10 godina ili bilo kada? Barem ću znati da sam svojim devojkama omogućila da pokušaju da obezbede stabilnost u njihovim mladim godinama", dodala je ona.

Ali drugi korisnici Redita nisu bili tako sigurni i jedan je prokomentarisao:

"Razumem pogodnosti o kojima govorite. Ali činjenica je da zavisite od nekog drugog. Nikada to ne bi trebalo da radite"; "Otvorene veze kada imate decu su luda ideja. Poligamija bi bila jedna stvar, ali ovo nije poligamija", napisao je drugi.

"Oni nisu u redu. To nije 100% zdrav odnos između dvoje ljudi. I nije zdrav za tu decu", prokomentarisao je treći korisnik.

Ali neki su pak mislili da je to dobra ideja i podržali su ženine odluke.

"Zvuči kao da ide prilično dobro. Čestitam vam oboma. Nadam se da će komunikacija i međusobno razumevanje ostati kao/ako se stvari razvijaju i menjaju", glasio je jedan komentar.

"Pa, ej, ako ti odgovara - samo napred i budi srećna. Ali ako nađeš nekoga, ne uskraćuj sebi sreću", savetovao joj je drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.