Umrla je samo nekoliko sati nakon svoje najveće ljubavi

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla je samo nekoliko sati nakon svoje najveće ljubavi

Pegi Olkroft preminula je samo nekoliko sati od smrti njenog supruga Džona, od tuge i slomljenog srca.

Pegi i Džon su živeli u Hetfildu u Engleskoj, kada je Džon (84) iznenada preminuo od limfoma, oblika raka krvi. Pegi (83) je svoje poslednje sate provela organizujući njegovu sahranu, prenosi Dejli Mejl.

Rezultati obdukcije tek treba da pokažu uzrok Pegine smrti, ali njihova kćerka smatra da je Pegi umrla od slomljenog srca.

“Ona ne bi mogla da živi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez njega. Njih dvoje su bili zajedno 65 godina. Tatina smrt je bila šok za sve nas, ali niko od nas nije pomislio da će majka krenut za njim. Kada je on preminuo, ona je rekla da ne zna kako će ispuniti svoj dan sada kad njega nema.“

Pegi i Džon su se zaljubili jedno u drugo čim su se upoznali u jednom sportskom i društvenom klubu 1951. godine. Venčali su se tri godine kasnije i dobili troje dece.

Ovaj nerazdvojni par, koji ima sedmoro unučadi, uživao je u svakom trenutku ljubavi, ali i u, ne tako čestim zajedničkim putovanjima. Da su bili nerazdvojni svedoči činjenica da su radili na istom poslu, u britanskoj avijaciji.

“Uvek su bili zajedno. Tata je jednom nedeljno išao u pab i igrao pikado sa mojim bratom, ali su uglavnom bili u kući. Voleli su porodična okupljanja, bili su veoma posvećeni jedan drugome i prava inspiracija ostalim bračnim parovima.“

Sahrana je održana u istoj crkvi u kojoj se par venčao pre 63 godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.