Umetnik iz Srbije očarao svet svojim 3D crtežima (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 02.Avg.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnik iz Srbije očarao svet svojim 3D crtežima (FOTO/VIDEO)

Nikola Čuljić (30) oduševio je celi svet svojim neverovatnim crtežima koji izgledaju kao da su trodimenzionalni.

Čuljić je objavio neke svoje radove na portalu Bored Panda gde je otkrio da je samouki umetnik koji se tek tri godine bavi crtanjem.

“Počeo sam od portreta i bilo je veoma teško... zato sam odlučio da crtam nešto drugačije”, napisao je umetnik o kom je pisao čak i sajt "Mashable".

Može se reći da je uspeo u zamisli, eksperimentišući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa perspektivom i ovladavši 3D optičkom iluzijom.

Iako bi verovatno mnogi poželeli da imaju njegove radove, Čuljić kaže da nisu na prodaju. Ipak, kaže da je njegov cilj da svoje ime pretvori u “3D brend”.

Iako mađioničar nikad ne otkriva kako izvodi svoje trikove, umetnici ih očigledno rado dele s drugima. Tako je objavio video svojih najzanimljivijih radova:

.

.

.

.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovaj SRBIN je zaludeo ceo SVET, a kada VIDITE šta on radi shvatićete ZAŠTO (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016

Nikola Čuljić (30) oduševio je ceo svet svojim neverovatnim crtežima koji izgledaju kao da su trodimenzionalni...A photo posted by Nikola Čuljić (@nikola_culjic_art) on Jul 6, 2016 at 12:18pm PDT..Čuljić je objavio svoje radove na portalu Bored Panda gde je otkrio da je samouki umetnik koji se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.