Ukrajinka se ponovo srela sa svojim psom, njegova reakcija mnoge rasplakala VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 20:24

Ukrajinka se ponovo srela sa svojim psom, njegova reakcija mnoge rasplakala VIDEO

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimaka na kom se vidi da se Ukrajinka posle mnogo vremena spojila sa svojim psom i to na aerodromu, a upravo ovaj snimak izazvao je pregršt emocija kod gledalaca.

Vlasnica psa Viktorija Zalis živi u Majamiju na Floridi, ali je poreklom iz Kijeva u Ukrajini, a zbog invazije Rusije na Ukrajinu morala je da napusti domovinu, piše Klix.

Njen dvogodišnji Maltežanin otišao je u kuću njenog prijatelja u Poljskoj, gde je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sigurnom skoro dva meseca pre nego što je obavljena sva papirologija da mu se dozvoli da dođe u SAD.

U emotivnom videu objavljenom na TikToku sa više od milion pregleda, Zalis je prikazala ponovno okupljanje sa svojim voljenim psom u Njujorku na aerodromu.

Pas je u početku bio pomalo uzdržan, ali je onda prepoznao svoju vlasnicu i skočio joj u zagrljaj. Bilo je jasno da je oduševljen, a sada žive zajedno pored okeana u Majamiju.

"Bukvalno, posle ovoga više nikada ne želim da napustim svog ljubimca“, „Plačem“, „Ovo je tako divno, kako je bio srećan“, pisali su ljudi, ali neki nisu razumeli zašto je napustila svog psa.

Ljudi ponekad ostavljaju svoju decu u bezbednom okruženju dok im ne stvore udobno mesto za život u novoj zemlji“, rekla je Viktorija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.