Uhvatili devojčicu pri padu sa V sprata

Izvor: B92, 21.Jun.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatili devojčicu pri padu sa V sprata

Šestorica "motorizovanih kurira" i prolaznik u jednom gradiću u Kini postali su pravi heroji nakon što su spasli život dvogodišnjoj devojčici uhvativši je pri padu sa petog sprata.

Neverovatan događaj zabeležen je sigurnosnom kamerom u oblasti Ningai u kineskoj provinciji Žeiđang, a sve se desilo u četvrtak oko 11h ujutru.

Roditelji su dvogodišnju devojčicu ostavili uspavanu u krevetu i izašli iz stana, koji je na petom spratu. Međutim, ona se probudila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nekako ispuzala kroz otvoren prozor na sims.

Srećom, kuriri iz službe "Ekspres braća" su čuli njen plač i uz pomoć jednog prolaznika su uspeli da je nepovređenu uhvate pri padu sa velike visine.

Herojski podvig "koštao" je očigledno jednog od motorizovanih kurira povrede ruke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhvatili devojčicu pri padu sa V sprata

Izvor: B92, 21.Jun.2013

Šestorica "motorizovanih kurira" i prolaznik u jednom gradiću u Kini postali su pravi heroji nakon što su spasli život dvogodišnjoj devojčici uhvativši je pri padu sa petog sprata...Neverovatan događaj zabeležen je sigurnosnom kamerom u oblasti Ningai u kineskoj provinciji Žeiđang, a sve se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.