Uhapšena žena za koju se sumnja da je kriva za smrt De Nirovog unuka FOTO

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 15:47

Uhapšena žena za koju se sumnja da je kriva za smrt De Nirovog unuka FOTO

Leonardo de Niro, unuk legendarnog glumca Roberta de Nira, preminuo je pre nekoliko nedelja u 19. godini života.

Tužnu vest potvrdila je mladićeva majka Drina, a ubrzo se saznalo da je pored Leonardovog tela pronađen tanjir sa belim prahom.

Kako je Drina de Niro kasnije saopštila, njen sin je preminuo od prevelike doze fentanila, preneo je „Daily Mail“.

Sada je američki TMZ preneo da je policija privela ženu za koju se smatra da je odgovorna za Leonardovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predoziranje, te da je u istragu uključen i FBI, budući da se sumnja da je pomenuta ženska osoba Leonardu prodala drogu koja je bila pomešana sa velikom dozom fentanila, a on za to nije znao.

Sofija Hejli Marks, koju zovu "princeza perkoseta", (Percocet) - lek za ublažavanje bolova - optužena je za prodaju droge Leandru De Niru Rodrigezu. Neposredno nakon toga, on je pronađen mrtav u svom stanu u Njujorku. Uhapšena je u četvrtak uveče oko 18 časova, u tajnoj akciji njujorške policije, navodi Njujork post.

Ona se tereti za distribuciju narkotika, dok policija i dalje vrši pretres u njenoj kući. Portparol njujorške policije rekao je za Dejli mejl da ne mogu da potvrde hapšenje.

Podsetimo, Drina je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a njena majka je glumica Dajana Abot, De Nirova prva supruga. Drina je Leonarda dobila u braku sa umetnikom Karlosom Mareom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka uhapšena zbog smrti unuka Roberta De Nira

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2023

Leandro De Niro Rodriges (19), unuk Roberta De Nira, preminuo je početkom jula. Drena de Niro, Leandrova majka, rekla je da je njen sin umro nakon što je uzeo tablete s fentanilom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.