Uhapšen jer 14 godina nije vratio iznajmljenu VHS kasetu

Izvor: B92, 25.Mar.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer 14 godina nije vratio iznajmljenu VHS kasetu

Muškarac iz Severne Karoline je uhapšen pod optužbom da nije vratio video kasetu koju je iznajmio pre 14 godina, saopštila je policija grada Konkorda.

Džejms Mejers (37) vozio je svoju ćerku u školu kada ga je policija zaustavila zbog pokvarenog kočionog svetla.

Mejers kaže da je policajac proverio njegovu vozačku dozvolu i rekao mu da postoji nalog za hapšenje zato što nije vratio film iznajmljen u video klubu J&J.

Kako kaže, policajac ga je odveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kola i rekao: "Gospodine, ne znam kako da Vam kažem, ali postoji nalog za vaše hapšenje iz 2002. godine. Izgleda da ste iznajmili film 'Fredi je popušio' i nikada ga niste vratili".

Policija grada Konkorda je potvrdila hapšenje i saopštila da je nalog izdat 2002. na zahtev davno zatvorenog video kluba.

Policija je rekla da Mejers nije uhapšen na licu mesta nego mu je dopušteno da kasnije sam dođe u policijsku stanicu gde mu je uručen nalog. Potom je sa lisicama odveden pred sudiju koji je naložio da se 27. aprila vrati u sud kako bi mu se sudilo zato što je zadržao iznajmljenu imovinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.