Uginuo pas kojem je 12-godišnjak zakucao ekser u glavu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 31.Maj.2020, 10:13

Uginuo pas kojem je 12-godišnjak zakucao ekser u glavu FOTO/VIDEO

Pas kome je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu, uginuo je, prenosi portal 021.

Kuja Kaja, kako se navodi, uprkos borbi veterinara za njen život, nije uspela da preživi.

Udruženje za zaštitu životinja SPANS objavilo je na svom fejsbuk profilu video-snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu.

"Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji", stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja. U utorak oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 20 časova SPANS-u su građani javili da su na Satelitu primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu.

Policija je ubrzo identifikovala dvanaestogodišnjeg dečaka iz Novog Sada, sa kojim je obavljen razgovor u prisustvu staratelja, ali je on pušten jer je krivično neodgovoran pošto je maloletan. Nezvanično, dečak je psa udario letvom na kojoj je bio zakucan ekser.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uginuo pas kojem je maloletnik zakucao ekser u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2020

Pas kome je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu, je uginuo, prenosi portal 021...Kuja Kaja, kako se navodi, uprkos borbi veterinara za njen život, nije uspela da preživi...Udruženje za zaštitu životinja Spans objavilo je na svom fejsbuk profilu video-snimak nesrećne životinje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.