Udovica razotkrila Hjua Hefnera: Snimao je divlje orgije sa slavnim osobama i političarima

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 09:13

Udovica razotkrila Hjua Hefnera: "Snimao je divlje orgije sa slavnim osobama i političarima"

U spavaćoj sobi Hjua Hefnera bilo je puno svetla, akcije - i kamera. Njegova udovica Kristal Hefner u svojim memoarima otkriva da je pronašla "male špijunske rupe" u podnožju kreveta svog pokojnog supruga i tvrdi da su dokaz da je on snimao svoje seksualne avanture.

"Kad sam ga pitala o njima, samo je slegnuo ramenima", piše ona u novoj knjizi "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself".

"Ali čemu one služe, upitala sam ga. "Puno sam snimao", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ponosno. "Imao sam sate videa, stotine seksi snimaka."

Pitala ga je potom i znaju li žene da ih snima. "To je moja spavaća soba. Moja kuća", odgovorio je. Rekao joj je da ima snimljene "slavne osobe s A-liste", kao i "video zapise divljih orgija, takođe sa slavnim osobama i političarima i poslovnim liderima, od kojih su neki bili u braku", piše ona.

"Sve ima svoju cenu. Morala sam da spavam s 80-godišnjakom"

Podsetimo, sedam godina nakon smrti osnivača Plejboja, Hjua Hefnera, Kristal Hefner otkrila je kako joj je bilo u braku s njim. Uoči objavljivanja memoara "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Myself", iskreno je progovorila o životu u Plejboj vili.

"Činilo se kao svet uspeha i fantazije, ali moraš da spavaš s 80-godišnjakom. Postoji cena. Sve ima cenu", izjavila je za People. Kristal je rekla da ju je Hefner napadao kad god bi joj se video prirodni smeđi izrastak na kosi.

"Morala sam stalno da se farbam i to bi mi opeklo teme i imala bih plikove", ispričala je. "Ali iz nekog razloga, mislila sam da je sve to normalno i da je to potrebno kako bih bila lepa u Hefovim očima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.