Udovac kome je Alek Boldvin usmrtio ženu na snimanju, viđen u zagrljaju druge žene FOTO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 07:08

Udovac kome je Alek Boldvin usmrtio ženu na snimanju, viđen u zagrljaju druge žene FOTO

Osamnaest meseci nakon što je njegova supruga Halina Hačins (42) umrla na snimanju filma "Rust" nakon što ju je Alek Boldvin slučajno upucao, udovac Metju Hačins (38) viđen je sa drugom ženom.

Kako ekskluzivno prenosi The New York Post, producent je snimljen na veoma intimnom druženju u Los Anđelesu.

Još uvek je nosio venčani prsten dok je grlio i ljubio ženu u opservatoriji Grifit. Govoreći za The Post u utorak, izvori su identifikovali Metjuovu novu ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao Kejti Flin. Prema njenom LinkedIn profilu, Flin je koordinatorka video produkcije u opservatoriji, koja je diplomirala meteorologiju na Univerzitetu Central Michigan 2015. godine.

Metju i Flin su se pojavili u dobrom raspoloženju dok su šetali, često su se ljubili i grlili. Hačins nije bio dostupan za komentar u utorak, nastavlja Post.

Vest o Metjuovoj navodnoj novoj vezi dolazi nekoliko dana nakon što su krivične optužbe protiv Boldvina zbog slučajnog ubistva na setu odbačene, a produkcija je počela da završava vestern na novom filmskom setu u Montani.

Glumac, 65-godišnji Boldvin, ranije se izjasnio da nije kriv za ubistvo iz nehata. On je takođe više puta negirao bilo kakvu krivicu za smrtonosnu pucnjavu. Tvrdio je da nikada nije povukao okidač, ali je pištolj ipak opalio - ispalivši pravi metak koji je usmrtio Halinu i ranio režisera Džoela Souzu.

Boldvin se ranije takođe nagodio sa Metjuom za neotkriveni iznos u oktobru 2022. Kao deo ugovora, Metju je postao izvršni producent "Rust"-a. Metju je govorio o posledicama smrti svoje supruge u intervjuu sa Hodom Kotbom u februaru 2022. u emisiji "Today". U to vreme je još uvek bio izuzetno ljut zbog Boldvinovog ponašanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.