Udaje se najviša tinejdžerka na svetu

Izvor: B92, 08.Maj.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se najviša tinejdžerka na svetu

Ona je visoka 2,03 metra, a on 1,63 i nedavno su se verili.

Najviša tinejdžerka na svetu, 18-godišnja Brazilka Elisani da Krus Silva, rekla je "da" kada ju je njen dečko, 23-godišnji Fransinaldo zaprosio na plaži.

Razlika od 40 centimetra im nimalo ne predstavlja problem jer, kako ističu, "ljubav je važnija od svega".

Elisani i Fransinaldo su u vezi već tri godine i zajedno žive u maloj kući u Salinopolisu.

"Oduvek sam sanjao da imam visoku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojku, a onda je ona ušla u moj život i sve se savršeno uklopilo", rekao je zaljubljeni mladić, prenosi Dejli Mejl.

Elisani se jedino plaši da zbog sindroma gigantizma, od kojeg pati od rođenja, neće moći da rodi. Za Fransinalda ni to nije problem: "ako ne bude mogla, usvojićemo, jer oboje želimo puno dece".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razlika od 40 centimetara ne predstavlja problem: Udaje se najviša tinejdžerka na svetu

Izvor: Svet, 08.Maj.2014

Najviša tinejdžerka na svetu, 18-godišnja Brazilka Elisani da Krus Silva, rekla je “da” kada ju je njen dečko, 23-godišnji Fransinaldo zaprosio na plaži. Ona je visoka 2,03 metra, a on 1,63 i nedavno su se verili. Najviša tinejdžerka na svetu, 18-godišnja Brazilka Elisani da Krus Silva,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.