Učiteljica dobila otkaz zbog provokativnih fotografija na OnlyFans-u FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 15:59

Učiteljica dobila otkaz zbog provokativnih fotografija na OnlyFans-u FOTO

Učiteljica iz Arizone, ranije poznata kao Rejčel Dolezal, dobila je otkaz na poziciji u lokalnom školskom okrugu zbog sadržaja objavljenog na njenom nalogu na OnlyFans-u.

Dolezal, koja je legalno promenila ime u Nkeči Dijalo 2016. godine, predavala je u osnovnoj školi u Arizoni od avgusta 2023, prema izveštaju Nevs4 Tucson.

Otpuštena je ove nedelje nakon što je na njen nalog na "OnlyFans-u" skrenuta pažnja distriktu, jer su njene objave „suprotne politici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okruga o korišćenju društvenih medija od strane zaposlenih u distriktu i našoj politici etike osoblja“, rekla je Džuli Farbarik, direktorka alumnista u okrugu, piše The Guardian.

„Saznali smo tek juče popodne za objave gospođe Nkeči Dijalo na društvenim mrežama“, rekla je ona, prenosi Nevs4Tucson.

„Ona više nije zaposlena u školskom okrugu Catalina Foothills“, navela je Farbarik.

Dijalo je najpoznatija po kontroverzama oko njenog rasnog identiteta, godinama se identifikovala kao crnkinja i čak je bila na čelu lokalnog ogranka Nacionalne asocijacije za unapređenje obojenih ljudi (NAACP) pre nego što su njeni roditelji javno otkrili da je bela 2015.

Nakon kontroverze, Diallo je izgubila ulogu predavača afričkih studija na Univerzitetu u Istočnom Vašingtonu i otvorila nalog na OnlyFans-u 2021. godine nakon što se mučila da nađe posao.

Objavila je 600 postova u godinama od tada i podelila stotine video snimaka i fotografija za odrasle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.