Učestvovala je i u reviji koju nazivaju promocijom satanizma: Madonina ćerka pozirala gola FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 09:25

Učestvovala je i u reviji koju nazivaju promocijom satanizma: Madonina ćerka pozirala gola FOTO

Madonina ćerka Lurdes je pozirala gola tokom snimanja reklame za jedan brend.

Lurdes je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj sedi za radnim stolom, a oko struka je imala zlatni lanac. Oduševljeni fanovi uputili su joj pohvale.

"Najzgodnija devojka na svetu", "Savršena si", "Svaka čast na odvažnom izdanju", neki su od komentara na Instagramu.

Na drugoj fotografiji pozirala je noseći kožni grudnjak i visoke čizme. Stajala je iza crne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kožne Dion Lee torbe koja je prekrila njene obline. Torba košta 990 dolara.

Lurdes je u februaru nosila je reviju Luisa De Javiera na New York Fashion Weeeku. Pistom je prošetala u uskoj mini haljini na kojoj su đavolji rogovi.

Mnogi ljudi smatraju da nije trebala učestvovati u ovom modnom događaju koji je, kako tvrde, promocija satanizma.

Nedavno je snimila i svoju prvu kampanju za HD Skin Powder Foundation. Madona je dobila Lurdes 1996. s glumcem Karlosom Leonom. Kraljica popa je s njim bila u vezi od 1994. do 1997. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.