UPUTSTVO: Seks u kući, a roditelji u drugoj sobi!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2013, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUTSTVO: Seks u kući, a roditelji u drugoj sobi!

Nekoliko saveta kako da uživate u seksu, a da pritom ne probudite ukućane

Nije lako imati privatnosti u kući u kojoj živite zajedno sa roditeljima. Ne možete da se opustite i vodite ljubav jer su roditelji upravo zaspali u susednoj sobi. Evo nekoliko saveta kako da uživate u seksu, a da pritom ne probudite ukućane.

1. Tihi seks

Zabavno je biti glasan u spavaćoj sobi. Međutim, kad u sobi do vaše spavaju vaši roditelji, stvar postaje poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neugodna. Budite kreativni i pronađite nove načine komunikacije. Gledajte se u oči i ruke svog partnera usmerite na vama "napete" delove tela.

2. Pojačajte muziku

Pustite muziku ili akcijski film i pojačajte do daske. Ovo će zasigurno odvući pažnju vašim ukućanima, posebno ako vas želja za seksom uhvati u poslepodnevnim satima. Napetost i strah od toga da će vam mama ili tata upasti u sobu, još više će vas uzbuditi.

3. Odaberite neuobično mesto

Iskradite se u dvorište, garažu ili podrum i bacite se u akciju. Sama činjenica da vodite ljubav u kući roditelja, na zabranjenom mestu, jako je uzbudljiva. Osim toga, na tim će vas mestima retko ko pronaći i uhvatiti u klinču.

4. Stisnite se jedno uz drugo

Ovo bi trebalo da bude dobitni položaj. Čak i da vam neko upadne u sobu tokom seksa, ostavićete  utisak kao da spavate. I da, nemojte zaboraviti gornji deo pidžame - ne skidajte ga!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPUTSTVO: Seks u kući, a roditelji u drugoj sobi!

Izvor: medio.rs, 25.Mar.2013

Nekoliko saveta kako da uživate u seksu, a da pritom ne probudite ukućane

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.