U stvarnom životu Keri i Zverka nikada ne bi završili zajedno

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U stvarnom životu Keri i Zverka nikada ne bi završili zajedno"

Skoro 20 godina je prošlo od trenutka kada se kolumna Kendis Bušnel pretvorila u najpoznatiju seriju na svetu “Seks i grad“, a i sama književnica priznaje da se od tada mnogo toga promenilo.

“Gardijan“ je povodom godišnjice razgovarao sa Kendis koja je pričala o tome koliko su se muško-ženski odnosi nekad i sad promenili, posebno zahvaljujući aplikaciji Tinder. Sada tvrdi da su Keri i Zverka bili previše različiti da bi opstali zajedno i da bi se do 2017. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sigurno rastali.

“U pravom životu, Keri i Zverka nikada ne bi završili zajedno. U tom trenutku njih dvoje su bili jako velika tema. Gledaoci su se poistovećivali sa njihovom pričom, slično kao sa Gospodinom Darsijem i Elizabet Benet. Oni su bili simbol parova, a žene bi svoje momke nazivale Zverkama“, kaže ona objašnjavajući da je to bila televizijska serija, a ne umetnost, kao i da su producenti ispitivali efekat koji su želeli da ostavi serija i narednih deset godina – “Zbog toga su odlučili da će njih dvoje ostati zajedno“

A da su Keri, Samanta, Miranda i Šarlot stvarne čime bi se danas bavile?

“Mislim da bi im se karakteri na neki način upetljali u politiku. Možda bi Miranda vodila proteste za ljudska prava i serija bi više bila okrenuta tom pitanju. Ali to je bila 1998. godina, a stvari u politici su bile vrlo fluidne“, zaključila je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.