U sedmoj deceniji opčinjava izgledom: Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu

Izvor: B92, 15.Mar.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sedmoj deceniji opčinjava izgledom: Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu

Glumica i bivši model Šeron Stoun slovi za jednu od najuspešnijih dama u Holivudu. Ona nas i dalje osvaja svojim atraktivnim izgledom, harizmom, kao i produhovljenošću koja izbija iz nje. Stounova je glumica sa najvišim koeficijentom inteligencije u Holivudu.

Američka glumica Šeron Stoun pre nekoliko dana napunila je šezdesetu godinu, a ulazak u novu deceniju života prihvata kao normalan proces.

Ona i dalje radi na sebi, posebno neguje duh i lepotu, a poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je redefinisala pojam gracioznog starenja.

“Ideja da je mladost jedina stvar koja je lepa ili atraktivna jednostavno nije istina. Ne želim da budem bezvremena lepotica, već želim da budem najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Da, nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo”, tvrdi zvezda filma “Niske strasti”.

Ipak, u prihvatanju starenja, i svega što ono donosi, Šeron je ušla spremna. Glumica se godinama držala saveta za lepotu koji joj je dala njena majka – svakog dana koristi hidrantnu kremu za lice.

Stounova tako održava prirodnu lepotu, te u 60. godini, za razliku od mnogih njenih koleginica, odbija da se podvrgne estetskim operacijama, poput zatezanja lica botoksom.

Osim prirodne nege koju je usvojila još u ranim godinama, američka zvezda ističe da preferira samo organsku i zdravu hranu, poslednji obrok ima do 19h i svakog dana pije bar dva litra vode.

“Ne jedem prerađenu hranu, ne pijem kafu i veoma retko pijem gazirana pića i alkohol. Volim da jedem kao i svaka druga osoba i jedem kad god sam gladna“, kazala je poznata plavuša.

Zahvaljujući neobičnom stavu prema životu i produhovljenosti, Šeron je stekla neospornu samouverenost, harizmu i seksepil kojim zrači i izdvaja se kao jedna od najposebnijih dama u Holivudu.

“Mislim kako je u umetnosti dobrog starenja prisutna jedna vrsta seksualnosti u načinu dobrog nošenja s tim nesavršenostima. Po meni je to jako senzualno”, zaključuje Šeron.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tajna privlačnosti glumice s najvišim IQ u Holivudu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2018, 09:07

Glumica i bivši model Šeron Stoun slovi za jednu od najuspješnijih dama u Holivudu...Ona nas i dalje osvaja svojim atraktivnim izgledom, harizmom, kao i produhovljenošću koja izbija iz nje. Stounova je glumica sa najvišim koeficijentom inteligencije u Holivudu...Američka glumica Šeron Stoun prije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.