U potpunosti se odrekla bujnih grudi, zanosna Mađarica više nije zanosna FOTO

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 15:59

U potpunosti se "odrekla" bujnih grudi, zanosna Mađarica više nije zanosna FOTO

I ovog puta, Zita je izgledala veoma atraktivno i lepo, ali kad pogledate njene stare fotke shvatićete koliko se promenila.

Američka manekenka i glumica mađarskog porekla Zita Vaš nedavno je objavila par zavodljivih fotografija na Instagramu. Kako se vidi, lepa Mađarica je obukla čipkani donji veš, brenda "I am Gia" i time istakla svoju vitku figuru i duge noge.

Njeni mnogobrojni pratioci nisu mogli da ostanu imuni na ovaj prizor, te je većina brže-bolje "skoknula" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do sekcije sa komentarima.

"Prelepa", "Ti si jedna svršena žena", "Goriš", samo su nebili neki...

Podsetimo, Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, a ona je ušla u svet glume sa 17 godina i pojavljivala se u serijama poput Californication i Big Time Rush, a glumila je i u filmu Children of the Corn.

Ipak, manekenstvo ju je proslavilo te je radila mnoge kampanje, a već više godine uspešno sarađuje sa Guess brendom.

Iako je na početku svoje modeling karijere važila za lepoticu sa prirodnim oblinama, danas to nije slučaj. Zita je u poslednje vreme izgubila dosta kilograma, a njen zaštitni znak - bujne grudi je nestao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.