U ovom luksuzu odseda Tejlor Svift tokom australijske turneje: Noć košta 23 hiljade evra FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 09:15

U ovom luksuzu odseda Tejlor Svift tokom australijske turneje: Noć košta 23 hiljade evra FOTO

Trenutno svetski najpopularnija pevačica Tejlor Svift je trenutno na turneji Eras po Australiji, a odseda u Sidneju.

Tejlor Svift stigla je u Sidnej nakon tri rasprodata koncerta u Melburnu. Održaće četiri koncerta ovde, na stadionu Akor, a mir koji joj je potreban, ali i sve ostalo što joj treba, imaće u ovom stanu, koji ima i koncertni klavir.

Pored toga, ovaj lux apartman svojim gostima nudi kancelariju, sobu za masažu, privatnu teretanu, mermernu hidromasažnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kadu i spavaću sobu sa kupatilom.

Tejlor je u Australiju stigla nakon što je završila azijski deo turneje, a poslednji put je nastupila u Japanu. Imala je samo kratku pauzu zbog finala Superboula, gde je navijala za svog dečka Trevisa Kelsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.