U ovoj igri se lako gubi život, a opet je jednako vole i odrasli i deca VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2020, 18:02

U ovoj igri se lako gubi život, a opet je jednako vole i odrasli i deca VIDEO

Da li ste nekada poželeli da sa svojom ekipom, porodicom, ili kolegama sa posla odete na druženje, ili tim bilding, na kojem ćete moći da se igrate rata, baš onako kako ste to radili i kada ste bili deca?

Čuli ste za neke ratne simulacije, ali ste odustajali zbog toga što postoji mogućnost povređivanja usled ispaljivanja kuglica? Od sada, moćićete ponovo da se igrate kaubojaca i Indijanaca, potpuno realistično, bez ikakvog rizika od povreda i rasprave ko je prvi koga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodio.

"Lejzervor (Laserwar) je novi vid rekreacije i zabave u prirodi na otvorenom i spada u ratnu simulaciju", kaže Stefan Savanović za TV Prva.

U ovom sportu igrači mogu da koriste verne replike pravog oružja, onakve kakve pri obuci koriste i vojska i policija. Koriste se infracrveni zraci koji su velikog dometa i neverovatno su precizni.

Lejzervor je bezbedan za okolinu, pa ga je moguće igrati na svim terenima, čak i u gradskim parkovima.

U igrici je lako izgubiti život, pa posle simulacije svi postanu svesni koliko je život važan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.