U nikad kraćoj haljini pevačica izazvala opštu pometnju FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 07:34

U nikad kraćoj haljini pevačica izazvala opštu pometnju FOTO

Privukla je veliku pažnju, kako svojom pojavom, tako i stajlingom.

Opredelila se za ultra mini haljinicu kojom je jedva prekrila pozadinu.

Dženifer Lopez (52) za odlazak na ručak s mamom Gvadalupe Rodrigez i verenikom Benom Aflekom, od kojeg se ne odvaja, osmislila je stajling kojim je retko koga ostavila ravnodušnim.

Lepršave haljine latino dive pravi su spas za vrele dane FOTO

Ona se pojavila u Malibuu, u plavoj boji, koja se od grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << širi u "A" kroj, a dužina haljine tik prekriva pozadinu. Trendi sandalama na palatformu je naglasila preplanule noge, a od aksesoara je ponela naočare i torbu Dior Book Tote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dženifer Lopez u nikad kraćoj haljini izazvala opštu pometnju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2022

Dženifer Lopez za odlazak na ručak s mamom Gvadalupe Rodrigez i vjerenikom Benom Aflekom, od kojeg se ne odvaja, osmislila je stajling kojim je rijetko koga ostavila ravnodušnim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.