U jednom trenutku mladoženja je prekinuo venčanje, a kad je shvatila zašto, mlada je briznula u plač!

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jednom trenutku mladoženja je prekinuo venčanje, a kad je shvatila zašto, mlada je briznula u plač!

Kada su se Oli i Liz verili, ona je imala samo jedan zahtev: budući da je nastavnica muzičkog u osnovnoj školi, poželela je da na venčanju budu prisutni njeni đaci.

Znajući koliko joj njeni učenici znače, Oli je odlučio da joj ispuni želju i pozove ih na venčanje i to kao specijalne goste. Oni su tu imali posebnu svrhu. Nedeljama su vežbali, ali su uspeli da tajnu čuvaju do kraja.

Nakon što je bračni par za oltarom izgovarao sudbonosno "da", sa gornjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sprata crkve se čulo pevanje njihove najdraže pesme "A Thousand Years" koju inače izvodi Kristina Peri.

Liz je odmah zaplakala od sreće, ne verujući kakvo iznenađenje joj je spremio novopečeni muž. Verujemo da je ona divna nastavnica koja je i više nego zaslužila ovo.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.