U čemu je fora sa Bredovom bradom?

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čemu je fora sa Bredovom bradom?

Jareća bradica Breda Pita bila je tema brojnih spekulacija u medijima, ali nikada nije objašnjeno zašto holivudski srcelomac i dvostruki osvajač laskave titule "Nejseksepilniji muškarac na planeti" nosi ovaj ružni dodatak na svom lepom licu.

Prve i najlogičnije pretpostavke da je verovatno reč o pripremi za neku ulogu odavno su pale u vodu, jer glumac mesecima nije ništa snimao. Brada je već je postala „stara vest" a onda je ponovo dospela u žižu javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ispostavilo se da je razlog vrlo prost: jednostavno ga mrzi da je obrije.

„Nema drugog razloga zašto je nosim osim lenjosti", izjavio je Pit britanskom magazinu „San" tokom svog izleta u London na premijeru filma „Kick-Ass". Film je režirao Metju Von, suprug Klaudije Šifer, a Bred Pit bio je jedan od producenata.

Poslednjih nedelja, inače, Pit boravi u Veneciji i čuva decu dok njegova partnerka Andželina Žoli sa Džonijem Depom snima film „The Tourist".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.