U 59. godini je razgibana kao da joj je 20: Fotkama iz kreveta podigla temperaturu FOTO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 11:34

U 59. godini je razgibana kao da joj je 20: Fotkama iz kreveta podigla temperaturu FOTO

Teško je poverovati da Elizabet Harli ima 58 godina, naročito kada objavi ovakve fotografije.

Slavna glumica, koja je prema mišljenju mnogih među najlepšim ženama na svetu, pratioce na Instagramu je obradovala slikama iz spavaće sobe na kojima radi jutarnju gimnastiku i pokazuje koliko je razgibana u šestoj deceniji.

Lepa i slavna Liz očarala je u bež pamučnom kombinezonu, a muškarce je razbudila bujnim dekolteom.

Kako je napisala u opisu objave, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imala je napornu nedelju u Austriji tokom koje je učila kako da se bolje nosi sa stresom i bude nežnija prema povredama na svom telu, a dodala je i da je izgubila nekoliko kilograma iako nije to bio razlog njenog odlaska tamo.

"Ko može da ne voli i ne obožava ovu ženu?", "Izgledaš bolje nego ikad pre", "Kao model si", "Zauvek moja devojka iz snova", glase neki od komentara koji su joj upućeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.